Świat wokół nas
- fotografie naszych pupili, okolicy w jakiej mieszkamy, zwiedzanych przez nas miejscach, wykonanych przez siebie ... i tylko takie proszę tu zamieszczać ...
słowem - świat w naszym obiektywie.
Tam ... za zamkniętymi oczami ... Jest naszej wyobraźni kraina ... W niej zapisujemy chwile ... Które świat dla Nas zatrzymał ...
Zwykłe okruszki życia ... Wrażenia ... Przeżycia ... Tęsknoty ... Które Nas kiedyś wzruszyły ... By nie zapomnieć o tym ...
Czasami w tej krainie ... Przepiękne wizje tworzymy ... Tam przebywamy z tymi ... O których tylko marzymy ...
Moja ulubione sunie Zuzia i Kaja
Ps. Proszę o zamieszczanie miniaturek o ile to możliwe, duże fotografie spowalniają wczytywanie stron, dziękuję.
Filmik o mojej pupilce Kajce
Jakość nie najlepsza bo to pierwszy filmik bez obróbki, przerzuciłam tylko z komórki na komputer i podłożyłam muzyczkę
To mój wczorajszy zbiór jagód, 5,5 kg w ciągu 4 godzin,
Mnóstwo jagód, jestem zaskoczona takim urodzajem. Przyjemnie jest uzbierać samemu
Trudno jest sfotografować motyla. Dwa motyle krążyły wokół naszego samochodu. Byliśmy na leśnym parkingu. W ogóle się nie bały. Siadały wszędzie w bagażniku, na kołach czy nawet na mojej bluzce.
Dotykałam je delikatnie, aby otworzyły swoje skrzydełka do zdjęcia
Były z nami do chwili, kiedy nie odjechaliśmy. Musieliśmy przed wyjazdem sprawdzać w samochodzie, czy nie zechcą jechać na gapę do Warszawy