no to mnie wyprzedzi³a¶, u mnie te¿ kwitn±, ale nie mia³am czasu fotografowaæ ¶wietne foto
dana napisał:
U mnie w domu wiosna wymuszona
Równie piêkna Zagl±daj czê¶ciej, brak nam Ciebie
¦wiat wokó³ nas
- fotografie naszych pupili, okolicy w jakiej mieszkamy, zwiedzanych przez nas miejscach, wykonanych przez siebie ... i tylko takie proszê tu zamieszczaæ ...
s³owem - ¶wiat w naszym obiektywie.
Tam ... za zamkniêtymi oczami ... Jest naszej wyobra¼ni kraina ... W niej zapisujemy chwile ... Które ¶wiat dla Nas zatrzyma³ ...
Zwyk³e okruszki ¿ycia ... Wra¿enia ... Prze¿ycia ... Têsknoty ... Które Nas kiedy¶ wzruszy³y ... By nie zapomnieæ o tym ...
Czasami w tej krainie ... Przepiêkne wizje tworzymy ... Tam przebywamy z tymi ... O których tylko marzymy ...
Moja ulubione sunie Zuzia i Kaja
Ps. Proszê o zamieszczanie miniaturek o ile to mo¿liwe, du¿e fotografie spowalniaj± wczytywanie stron, dziêkujê.
Filmik o mojej pupilce Kajce
Jako¶æ nie najlepsza bo to pierwszy filmik bez obróbki, przerzuci³am tylko z komórki na komputer i pod³o¿y³am muzyczkê
To mój wczorajszy zbiór jagód, 5,5 kg w ci±gu 4 godzin,
Mnóstwo jagód, jestem zaskoczona takim urodzajem. Przyjemnie jest uzbieraæ samemu
Trudno jest sfotografowaæ motyla. Dwa motyle kr±¿y³y wokó³ naszego samochodu. Byli¶my na le¶nym parkingu. W ogóle siê nie ba³y. Siada³y wszêdzie w baga¿niku, na ko³ach czy nawet na mojej bluzce.
Dotyka³am je delikatnie, aby otworzy³y swoje skrzyde³ka do zdjêcia
By³y z nami do chwili, kiedy nie odjechali¶my. Musieli¶my przed wyjazdem sprawdzaæ w samochodzie, czy nie zechc± jechaæ na gapê do Warszawy